Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Regionaal Landschap Noord-Hageland

De acties en projecten zijn er voor alle inwoners in de streek. Op www.rlnh.be vind je informatie over natuur en biodiversiteit in je omgeving en achtertuin, nieuws over onze projecten, info over natuurrecreatie, een kalender met evenementen en workshops. Je leest er ook meer over de gemeentegrensoverschrijdende projecten.

Dankzij het lidmaatschap van je gemeente bij Regionaal Landschap Noord-Hageland kan je jaarlijks van 1 september tot en met 31 oktober deelnemen aan de groepsaankoop Behaag je tuin (www.behaagjetuin.be). Droom je van een poel, knotwilgenrij, boomgaard, vogelbos of bloemenweide? Dan helpt RLNH je graag verder.

Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest, Holsbeek, Keerbergen, Lubbeek, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge en Tremelo zijn allemaal lid van het Regionaal Landschap Noord-Hageland. Elders in Vlaanderen zijn er nog 15 andere Regionale Landschappen actief. Elke streek heeft immers een eigen identiteit en landschap. Wil je eens gluren bij die buren? Neem dan een kijkje op www.regionalelandschappen.be.

In onderstaande filmpjes Krijg je wat meer uitleg over de werking van de regionale landschappen in Vlaanderen en wat dit voor jou kan betekenen.

Jaarverslagen RLNH