Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Zet jouw zaak in de kijker!

Je startte onlangs een zaak in de gemeente Keerbergen? Je wenst jouw onderneming in de kijker te zetten? Ontdek dan onderstaande promotiemogelijkheden!

Registratie online Bedrijvengids

Registreer jouw zaak op de website van de gemeente Keerbergen via volgende link: www.keerbergen.be/bedrijven/registreren.

Laat jouw klanten betalen met Keerbergenbons

De Keerbergenbon wordt door de gemeente aangeboden bij geboorte, huwelijk en jubileum. Daarnaast kan de bon van 5 of 20 euro als cadeaucheque aangekocht worden aan het onthaal van het gemeentehuis en van GC Den Bussel. 

Wens je als handelaar deel te nemen en de Keerbergenbon in jouw zaak te aanvaarden? Geef ons een seintje!

Voor de handelaar zijn hier geen kosten aan verbonden. De cheques die in jouw zaak ingeruild worden, kan je op het gemeentehuis binnenbrengen, waarna wij het bedrag terugbetalen.

De deelnemende handelaars vind je terug op: www.keerbergen.be/keerbergenbon.

Stel jouw zaak voor in Keerinfo

Voor nieuwe handelaars voorzien wij kosteloos en vrijblijvend een korte voorstelling in het driemaandelijks Gemeentelijk Infoblad Keerinfo. Bezorg ons een korte omschrijving/quote, de openingsuren, de contactgegevens, een foto en het logo van jouw zaak. Wij publiceren het nadien in de eerstvolgende editie!

Word op de hoogte gehouden

De gemeente Keerbergen organiseert geregeld leuke evenementen en acties waar we onze handelaars graag bij betrekken. Bezorg ons je gegevens en wij voegen jouw mailadres toe aan onze mailinglist. Zo word je op de hoogte gehouden over de komende events en de deelnamemogelijkheden.