Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Zet jouw zaak in de kijker!

Je startte onlangs een zaak in de gemeente Keerbergen? Je wenst jouw onderneming in de kijker te zetten? Ontdek dan onderstaande promotiemogelijkheden!

Registratie online Bedrijvengids

Registreer jouw zaak op de website van de gemeente Keerbergen via volgende link: www.keerbergen.be/bedrijven/registreren.

Laat jouw klanten betalen met KeerbergenBons

De KeerbergenBon kan als cadeaucheque aangekocht worden aan het onthaal van het gemeentehuis en van GC Den Bussel of via de webshop. Daarnaast schenkt het bestuur haar inwoners een KeerbergenBonpakket bij geboorte, huwelijk/wettelijk samenwonen en jubileum. 

Wens je als handelaar deel te nemen en de Keerbergenbon in jouw zaak te aanvaarden?

Geïnteresseerde handels- en horecazaken die aan het cadeaubonsysteem willen deelnemen, kunnen zich via deze link registreren. Vraag na de registratie jouw raamsticker en poster op via economie@keerbergen.be

De deelname is volledig kosteloos en het ontwaarden van een cadeaukaart kan eenvoudig via een vaste computer, de mobiele app van Gift2Give of de camera van een smartphone (geen QR-scanner nodig). Gift2Give zorgt nadien voor een automatische uitbetaling.

Meer info vind je via deze link.

Stel jouw zaak voor in Keerinfo

Voor nieuwe handelaars voorzien wij kosteloos en vrijblijvend een korte voorstelling in het driemaandelijks Gemeentelijk Infoblad Keerinfo. Bezorg ons een korte omschrijving/quote, de openingsuren, de contactgegevens, een foto en het logo van jouw zaak. Wij publiceren het nadien in de eerstvolgende editie!

Word op de hoogte gehouden

De gemeente Keerbergen organiseert geregeld leuke evenementen en acties waar we onze handelaars graag bij betrekken. Bezorg ons je gegevens en wij voegen jouw mailadres toe aan onze mailinglist. Zo word je op de hoogte gehouden over de komende events en de deelnamemogelijkheden.