Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Keerbergenbon

Geen cadeau-inspiratie meer? Je hoeft niet langer te zoeken! Onze gemeente biedt de mogelijkheid aan om cadeaubons aan te kopen (beschikbaar aan de balie van GC Den Bussel). De Keerbergenbon is het perfecte cadeau op ieders maat en voor elk budget.

Met de Keerbergenbon trakteer je de ontvanger op een unieke ontdekkingstocht door onze gemeente: een heerlijk avondje uit, een zalig diner, een nieuwe outfit, een welverdiende kappersbeurt, een massage, schoonheidsproducten bij salons en apotheek, …
Er zijn coupures beschikbaar van 5 en 20 euro: hiermee kan je elk wenselijk bedrag samenstellen. Een mooie geschenkverpakking krijg je er gratis bovenop!

Voor wie?

Héél veel cadeau in een klein pakje en zoveel meer dan een simpele geschenkbon. Je laat zien dat je de lokale handelaars op handen draagt. En dat is vandaag meer dan ooit een noodzaak!

Wil je als handelaar ook deelnemen? Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kan de cheques binnenbrengen op het gemeentehuis waarna je het bedrag op je rekening terugbetaald krijgt. Je ontvangt van ons een affiche en raamsticker waarmee je aan je klanten aangeeft dat ze de cadeaubon in jouw zaak kunnen verzilveren.

 

Afhandeling

Bij de verkoop van de Keerbergenbon geven we telkens een lijst mee met alle deelnemende handelaars.

Ook de premies die de gemeente verstrekt voor levensgebeurtenissen (huwelijk, wettelijk samenwonen, geboorte en jubilarissen) worden uitgekeerd in de vorm van Keerbergenbons. (Dit gaat jaarlijks toch over een bedrag van om en bij de 30.000 euro.)