Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

KeerbergenBon

Geen cadeau-inspiratie? Je hoeft niet langer te zoeken! De KeerbergenBon is het pérfecte cadeau op ieders maat en voor elk budget.

Met de KeerbergenBon trakteer je de ontvanger op een unieke ontdekkingstocht door onze gemeente: een zalig diner, een nieuwe outfit, een welverdiende kappersbeurt, een heerlijke massage en nog veel meer.

De KeerbergenBon, dat is héél veel cadeau in een klein pakje en zoveel meer dan een simpele geschenkbon. Je laat zien dat je onze lokale handelaars op handen draagt!

Alles wat je moet weten over de digitale KeerbergenBon

  • Waar te koop? Vanaf 1 december 2023 aan het onthaal van het gemeentehuis en GC Den Bussel of via de webshop.
  • Welke waarde? Je kiest zelf een bedrag van € 5 tot maximaal € 150. De bon kan nadien kosteloos herladen worden.
  • Waar geldig? Vanaf aankoopdatum 1 jaar geldig bij alle deelnemende handels- en horecazaken in Keerbergen. Je vindt een overzicht op deze pagina. Je herkent de deelnemers ook aan hun raamsticker.
  • Hoe werkt het digitale systeem? Elke bon bevat een uniek herkenningsnummer en een QR-code. De handelaar scant en ontwaardt jouw cadeaubon. De KeerbergenBon kan volledig of gedeeltelijk bij één of meerdere deelnemende zaken gespendeerd worden.
  • Geschenk van het bestuur! Verwacht je een kindje? Ga je trouwen of wettelijk samenwonen? Of vier je je jubileum? Dan schenken wij jou een premie in de vorm van een KeerbergenBonpakket.

Deelnemen met jouw zaak?

Geïnteresseerde handelaars en horeca-uitbaters die aan het nieuwe cadeaubonsysteem willen deelnemen, kunnen zich via deze link registreren. Vraag na de registratie jouw raamsticker en poster op via economie@keerbergen.be

De deelname is volledig kosteloos en het ontwaarden van een cadeaukaart kan eenvoudig via een vaste computer, de mobiele app van Gift2Give of de camera van een smartphone (geen QR-scanner nodig). Gift2Give zorgt nadien voor een automatische uitbetaling.

Wat met de oude, papieren Keerbergenbons van € 5 en € 20?

De papieren Keerbergenbons van € 5 en € 20 zijn niet meer verkrijgbaar.

Heb je nog een oude, papieren Keerbergenbon? Dan heb je volgende opties:

  • De papieren Keerbergenbons met vermelding van een geldigheidsdatum kan je nog tot het einde van de geldigheidsperiode gebruiken. De papieren Keerbergenbons zonder geldigheidsdatum blijven geldig tot en met 31 december 2024. De handelaars die de oude, papieren bon in hun zaak aanvaarden, vind je hier.
  • OF je ruilt jouw papieren bon om voor een digitaal exemplaar. Dit kan aan het onthaal van het gemeentehuis of van GC Den Bussel.

Let op: vanaf 1 januari 2025 kunnen de oude bonnen van € 5 en € 20 niet meer in de winkels gebruikt worden en kunnen deze enkel nog aan het onthaal van het gemeentehuis ingewisseld worden.

De digitale KeerbergenBon werd ontwikkeld in samenwerking met de Lokale Economieraad Keerbergen (LEK) en Gift2Give, en met de financiële steun van Provincie Vlaams-Brabant.

Deelnemende handel en horeca in Keerbergen:

Controleer je saldo: