Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Buitenschoolse kinderopvang Zandjanneke

Zandjanneke is een door Kind & Gezin erkend initiatief voor Buitenschoolse Opvang en is zowel tijdens het schooljaar als tijdens de vakanties open.

Bij ons kunnen kinderen zich in een aangepaste en fijne omgeving optimaal ontwikkelen. De buitenschoolse kinderopvang beschikt dan ook over een team begeleidsters die speciaal zijn opgeleid om kwaliteitsvolle opvang aan te bieden.

Zandjanneke biedt een plaats tussen thuis en school met oog voor de eigenheid van elk kind!

Wat?

Zandjanneke is de gemeentelijke buitenschoolse kinderopvang.

Een gemotiveerd team van gediplomeerde kinderbegeleiders staat dagelijks klaar om met veel zorg de kindjes op te vangen, ermee te spelen en allerlei activiteiten te organiseren. Zij zorgen ervoor dat de kinderen een aangename tijd beleven en zich zeker niet zullen vervelen!

Tijdens de vakanties komen enthousiaste jobstudenten het team versterken. Zo kan er naast de verzorgende taken extra tijd gemaakt worden voor spel- en knutselactiviteiten.

De coördinator en administratief medewerker zorgen er voor dat alles administratief en organisatorisch op rolletjes loopt. 

Voor wie?

Zandjanneke biedt opvang aan alle schoolgaande kinderen tussen 2.5 en 12 jaar die in de gemeente Keerbergen wonen of in Keerbergen naar school gaan. 

Wanneer?

Op schooldagen is de opvang geopend voor en na schooltijd en op woensdagnamiddag. Tijdens schoolvakanties kunnen de kinderen de ganse dag bij ons terecht.

Contact

BKO Zandjanneke

Adres
Putsebaan 1723140Keerbergen
tel.
015 50 90 70
E-mail
zandjanneke@keerbergen.be

Vandaag

open van 7u - 19u

Morgen

gesloten

Schooldagen: opvang van 7u tot een half uur voor de aanvang van de lessen - vanaf het einde van de lessen tot 19u

Schoolvrije dagen en schoolvakanties: opvang doorlopend van 7u 's morgens tot 19u 's avonds

Openingsuren