Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Dance Studio vzw

Dance Studio werd in 1982 opgericht door Nicole De Lauwer, dansdocente en afgestudeerd aan de Royal Academy of Dancing- London. Samen met een ploeg enthousiaste dansdocenten werken zij aan choreo's en techniek om jaarlijks, in de maand mei, spetterende dansspektakels tevoorschijn te toveren.

6 dagen per week biedt Dance Studio een ruim aanbod aan dans: kleuter-en kinderdans, klassiek-en modern ballet, pop-en showdance, streetdance, zumba-dancing & into shape dance, afrofusion. Groepen zijn ingedeeld volgens leeftijd en niveau. Vanaf 4jaar kunnen zowel meisjes als jongen, tieners en volwassenen, bij ons terecht. 
Onze wekelijkse danscursussen gaan door in de Gemeentelijke Sporthal te Keerbergen, in de Studio te Tremelo en in de zaal 't Zand te Baal.

Jaarlijks treden wij op in het GC Den Bussel te Keerbergen (maand mei)

Onze visie: Dance Studio houdt geen wedstrijden noch examen en deelt geen bekers of medailles uit. AL onze dansers zijn "kampioenen" en komen op de eerste plaats. Wij willen geen rangschikking. Waarom moet iemand op de 1ste plaats en de andere op de 2de of 3de plaats komen als zij even veel hebben getraind en zich even hard hebben ingezet? Iedereen is bij ons gelijk! Wij dansen voor ons plezier maar vragen wel discipline en inzet. Er wordt naar de shows toegewerkt wat zorgt voor motivatie, inzet en engagement. Hoe harder wij trainen hoe mooier en beter wij gaan kunnen dansen. Dus ja, prestatiedrang is er wel maar zonder druk. Gezonde stress bij een optreden is anders dan stress om te presteren voor punten, rangschikking, enz.

In het leven staan wij al genoeg onder druk, laat ons in de dansclub wat stoom aflaten en genieten van wat wij het liefst doen: dansen!

Zin om een proefles te volgen? info vind je op onze website

Contact

verenigingen-contact-box-text-address
verenigingen-contact-box--text-website
http://www.dancestudio.be/

Voorzitter

Natalie Van der Vorst

verenigingen-contact-box-text-address
Stuivenberg 16
3140 Keerbergen
verenigingen-contact-box--text-tel
0479/85.19.14
verenigingen-contact-box--text-gsm
0479/85.19.14
verenigingen-contact-box--text-e-mail
natalie.vandervorst@telenet.be

Secretaris

Nicole De Lauwer

verenigingen-contact-box-text-address
Boerenkrijglaan 11
3120 Tremelo
verenigingen-contact-box--text-tel
016 53 46 10
verenigingen-contact-box--text-e-mail
info@dancestudio.be