Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Keerbergen, officieel WK Dorp

In 2021 vieren de UCI en de wielersport de 100ste verjaardag van hun wereldkampioenschappen en zal de strijd om de witte trui met regenboogstrepen doorgaan op historische wielergrond: Flanders, where champions are born.

Keerbergen mag zich dit jaar een van de officiële WK dorpen noemen. Van 18 tot 26 september 2021 is wielergekke regio Vlaanderen opnieuw hét epicentrum van de koers en komt het peloton helemaal thuis tijdens de 2021 UCI Road World Championships Flanders, Belgium.

Alle officiële WK-dorpen spelen samen met de vier start- en aankomststeden (Knokke-Heist, Brugge, Antwerpen en Leuven) een prominente rol bij de 2021 UCI Road World Championships. Naast Keerbergen zijn ook Tervuren, Damme, Huldenberg en Overijse trotse WK Dorpen. 

Tijdens de kampioenschappen komt er in het dorpscentrum een officiëel WK-dorp een fanzone en zorgt Keerbergen zelf voor heel wat animatie.

Noteer alvast 24, 25 en 26 september in je agenda, zodat we samen kunnen zorgen voor een fantastische en onvergetelijke ervaring.

Meer informatie hierover volgt snel, hou zeker onze website en sociale media in de gaten! 

https://www.flanders2021.com/nl