Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Win je zaak

Kiezen voor een dynamische handelskern

Nu we de werken in het centrum afronden, willen we samen met de handelaars er voor zorgen dat Keerbergen beschikt over een gezonde handelskern. Ondersteund door de provincie Vlaams Brabant, lanceert de gemeente binnenkort een nieuw initiatief: 'Win je zaak'.

Hiermee willen we potentiële starters een duwtje in de rug geven en gaan we op zoek naar startende ondernemers die boordevol ideeën zitten.

 

Wat valt er te winnen:

  • Een jaar lang gratis huur van een handelspand
  • Openingspubliciteit ter waarde van 1.000 euro
  • Inrichtingssubsidie ter waarde van 3.000 euro
  • Startersbegeleiding via Unizo

 

Hoe hier aan deelnemen?

De gemeente is aan het werken aan een reglement voor het initiatief. Als dit op de gemeenteraad wordt goedgekeurd, lanceren we een open oproep. De uiteindelijke aanduiding van de winnaar van deze wedstrijd zal gebeuren op basis van een uitgewerkt businessplan. Zowel het commercieel concept als het financieel plan zal worden beoordeeld en we gaan ook na of het voorstel een toegevoegde waarde is voor de handelskern.

De resultaten van deze wedstrijd in andere gemeenten van Vlaams-Brabant doen ons vol spanning uitkijken naar de resultaten in Keerbergen!

 

Meer info

Meer info over deze wedstrijd zal binnenkort worden verspreid via onze website en onze sociale media. Zit je nu al met vragen? Mail dan snel naar economie@keerbergen.be.