Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Vacature begeleider buitenschoolse kinderopvang

contractueel – halftijds (19u) – niv.D1-D3 IFIC cat.11 – onmiddellijke indiensttreding – aanleg wervingsreserve van 2 jaar

Functie

De buitenschoolse kinderopvang staat in voor opvang van schoolkinderen voor en na school, tijdens schoolvrije dagen en schoolvakanties. Je begeleidt en verzorgt de kinderen, zodat ze zich thuis voelen in de opvang. Hierbij creëer je een veilige sfeer, zorg je voor structuur, bied je kinderen alle mogelijke ontwikkelingskansen en speel je in op de individuele noden. Je werkt uitdagende en aangepaste activiteiten uit, maar speelt ook mee tijdens vrije speelmomenten. Voorts streef je ernaar om vertrouwensrelaties op te bouwen met gezinnen, maar ook met collega’s, om zo de samenwerking te versterken. Tot slot help je mee de administratie te ondersteunen door de tijdsregistratie van kinderen mee in goede banen te leiden.

Aanbod

 • Je komt terecht in een warm team.
 • Halftijds contract voor onbepaalde duur. Het halftijds bruto maandsalaris bedraagt IFIC minimaal 1.335,83 en maximaal 1.899,91 euro afhankelijk van jouw anciënniteit. Een loonsimulatie kan bij de personeelsdienst opgevraagd worden.
 • Beroepservaring in de openbare sector wordt volledig toegekend voor de geldelijke anciënniteit en indien relevant ook voor de schaalanciënniteit.
 • Beroepservaring in de private sector of als zelfstandige wordt voor maximum 18 jaar toegekend voor de geldelijke anciënniteit en indien relevant ook voor de schaalanciënniteit.
 • Extralegale voordelen zoals:
  • maaltijdcheques van € 8,00, tweede pensioenpijler, fietsvergoeding, ecocheques
  • gratis hospitalisatieverzekering, mogelijk om gezinsleden aan te sluiten aan een gunstig tarief.
 • 32 verlofdagen en 14 wettelijke feestdagen per jaar.
 • Vormingsmogelijkheden.
 • We leggen een wervingsreserve van 2 jaar aan voor deze functie.

Voor wie?

Profiel

Je bent vlot in omgang met kinderen en ouders en je kan je inleven in hun leefwereld. Voorts ben je integer, klantgericht, flexibel en een echte teamplayer.

Procedure

Solliciteren kan door het online sollicitatieformulier volledig ingevuld in te dienen. Je kandidatuur kan enkel weerhouden worden als de gevraagde documenten (CV en uittreksel uit het strafregister) opgeladen werden. 

Lukt het online sollicitatieformulier niet voor jou?

Stuur dan je CV, motivatiebrief en uittreksel uit het strafregister via e-mail aan personeelsdienst@keerbergen.be. Enkel volledig (gevraagde documenten inbegrepen) ingediende kandidaturen kunnen weerhouden worden.

Meer info

Het functieprofiel, de aanwervings- en selectievoorwaarden en het sollicitatieformulier vind je op www.keerbergen.be/Vacatures.

Voor meer informatie over de job kan je tijdens de kantooruren terecht bij Ilse Van Camp, coördinator BKO op 015 50 90 66 of via e-mail aan ilse.vancamp@keerbergen.be.