Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Tankslag

Vorig jaar stapte de gemeente, samen met 9 andere gemeenten, in op het project Tankslag van Interleuven. Via een intergemeentelijke werkgroep van inwoners werd de firma All-in Tank Service NV aangeduid omdat ze de beste prijs bood voor de kwaliteit van de geleverde werken.

Heb je nog een stookolietank die niet meer in dienst is? Dan kan je deze tank via dit project eenvoudig laten verwijderen of opvullen.

In mei 2022 waren er reeds 522 inwoners die geïnteresseerd waren om een persoonlijke offerte te krijgen. 61% ondertekende ook effectief het contract en 93% van de stookolietanks werden reeds gesaneerd.

Tijdens het uitvoeren van een sanering van een stookolietank vernamen we van de inwoner dat zij van het project op de hoogte gebracht was via het gemeentelijke infoboekje. Aangezien ze een grondige energetische renovatie van de woning plande, paste het reinigingen en opvullen van de stookolietank met bioschuim perfect in het plaatje. Op een half uurtje was het gehele karwij netjes afgerond.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan dit project dan kan je dit aangeven op het invulformulier via volgende link: https://extranet.interleuven.be/tankslag20-21

Het project loopt nog tot 31 december 2022. Het invullen van het formulier verbindt je niet tot een contract. Indien je niet beschikt over internet, neem dan contact op met de dienst Omgeving van je gemeente.