Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Inspraakdossier herinrichting speelzone Piervensbos

Hoera!

Keerbergen krijgt een nieuw speelbos!

Gemeente Keerbergen en Regionaal Landschap Noord-Hageland bundelen de krachten om van het Piervensbos een speelbos te maken waar kinderen samen met hun familie heerlijk kunnen ontspannen.

Het Piervensbos is bijna 4 hectare groot en bevindt zich op wandelafstand van de Dijle, achter frituur De Hansbrug en tussen de Haachtsebaan, Spechtweg en Reigersweg (zie plannetje onderaan). Het bos krijgt een volledige make-over en aan de toegangsweg aan de Haachtsebaan (ter hoogte van de glascontainers) wordt een hoofdingang aangelegd met een parking en fietsenstalling.

Het gemeentebestuur heeft de ambitie om van het Piervensbos dé natuurspeelplek van Keerbergen te maken en rekent daarvoor op jouw hulp. Want hoe moet die make-over van het Piervensbos er nu precies uitzien? Deel daarom jouw visie met ons! Wij willen immers van jou weten welke elementen zeker niet mogen ontbreken in het ontwerp.

Hoe wil jij ravotten in het bos?
Van welke avontuurlijke speelelementen droom je?
Welk plukfruit zou jij graag eten tijdens je wandeling?
Waar en hoe wil jij van de rust in ‘t groen genieten?

Deel je toekomstbeeld voor het Piervensbos door de online vragenlijst in te vullen. Dat kan nog tot en met zondag 19 april 2021.