Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Project commerciële inspiratie

De snelle technologische veranderingen, sociale media en e-commerce leggen druk op de detailhandel. Ook de consument verandert. Hij wordt grijzer, koopt en vergelijkt online, is prijsbewuster en steeds meer een marketeer.

Voor ondernemers is het niet altijd gemakkelijk om met deze uitdagingen om te gaan. Daarom lanceerde de Vlaamse Overheid in uitvoering van de startnota ‘Winkelen in Vlaanderen’ het project Commerciële Inspiratie. Samen met UNIZO en wes research & strategy wil ze op deze manier het ondernemerschap en vernieuwingsgedrag van ondernemers stimuleren. 
Via een individueel coachingtraject zetten zij gevestigde detailhandelaars, horeca-uitbaters en dienstverleners aan na te denken over de toekomst van hun zaak. Ze helpen hen ook bij de uitwerking van concrete vernieuwingsacties. Ook Keerbergen is partner van het project. Op die manier kunnen minimum 10 ondernemers uit de gemeente aan het begeleidingstraject deelnemen. Deze unieke samenwerking zorgt voor een creatieve en dynamische sfeer in de gemeente en draagt bij tot kernversterking.

Voor wie?

Keerbergse detailhandelaars, horeca-uitbaters en dienstverleners.

Afhandeling

Elke ondernemer krijgt een persoonlijke coach toegewezen die bovendien wordt bijgestaan door een team van experten. Geïnspireerd door de trends die de detailhandel en horecasector beïnvloeden, wordt een inspiratierapport op maat van de zaak uitgewerkt.

Meer info

Als ondernemer inschrijven voor het traject?

Kom dan naar de infosessie op woensdag 8 februari 2017 om 20u in GC Den Bussel.

Meer info: www.commercieleinspiratie.be. of bij Elke Tielemans 02 21 22 574 - elke.tielemans@unizo.be.