Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Ondernemersgids Keerbergen voorjaar 2020

Om de lokale economie een broodnodige boost te geven, publiceert de gemeente Keerbergen een professionele ondernemersgids. Met deze uitgave willen we aantonen dat onze ondernemers op de gemeentelijke steun kunnen blijven rekenen en dat we de activiteiten van elke lokale ondernemer (ook en vooral post-coronatijd) aanmoedigen. 

#samentegencorona

Voor wie?

Elke onderneming krijgt een plaats in de gids, dat wil zeggen: zowel handelsondernemingen als vrije en niet-commerciële ondernemingen komen in aanmerking.

De voorstelling van de zaak is inhoudelijk volledig zelf te bepalen door de ondernemer en wordt aangevuld met de contactgegevens en eventueel een foto. De gids zal bedeeld worden bij alle inwoners van Keerbergen en de nabije omgeving, en zal ook online raadpleegbaar zijn.

De publicatie is gepland in juni 2020.

Procedure

Heb je interesse om je onderneming in de kijker te zetten? Gelieve dan voor 29 mei 2020 een mailtje te sturen naar economie@keerbergen.be en reeds volgende informatie toe te voegen:

  • Een korte voorstelling van je onderneming (Dit kan de presentatie van je zaak, maar evengoed de voorstelling van een actie, zijn)
  • Contactgegevens
  • Eventuele openingsuren
  • Een foto of het logo van je zaak in hoge resolutie. Als je hier niet over beschikt, maar wel een beeld aan de advertentie wil toevoegen, sturen wij met veel plezier een fotograaf langs. Gelieve dit dan ook te melden zodat we de planning van de fotograaf kunnen opstellen.

Prijs

De deelname is uiteraard kosteloos.