Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Tournée minérale: sluit je aan bij team Keerbergen en ga de uitdaging aan!

Gepubliceerd op  di 29 jan 2019
Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari 2019 een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat een maand zonder met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij.

‘Tournée Minérale’ komt terug! De DrugLijn en Stichting tegen Kanker roepen alle Belgen opnieuw op om in februari een maand geen alcohol te drinken. Daar zijn goede redenen voor: alcohol heeft, ook als je weinig drinkt, invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen. Door, voor het eerst of opnieuw, mee te doen met de campagne krijgt je lichaam de tijd om te recupereren van je gewoonlijke alcoholgebruik. Heel wat deelnemers voelen zich dan ook beter in hun vel. Ga dus de uitdaging aan! Je zal zien: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren.

Meer info en inschrijven via www.tourneeminerale.be . Op de website kan je makkelijk zoeken naar ‘Gemeente Keerbergen’ en je toevoegen. Je kan er ook je vrienden uitdagen, of laten weten dat je met je club of zaak een alcoholvrij evenement organiseert.