Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Hoe geraak ik aan het vaccinatiecentrum?

Het vaccinatiecentrum is gelegen aan de Leuvensesteenweg 22 - 1910 Kampenhout.

Met de fiets

Met de fiets geraak je vlot aan het vaccinatiecentrum; na een kleine 30 minuten (met een gewone fiets) geraak je in Kampenhout-Sas (via dezelfde weg als met de wagen). Er zal een fietsenstalling voor 56 fietsen voorzien worden aan het vaccinatiecentrum zodat je je stalen ros op een veilige manier kan achterlaten.

Met de wagen

Er worden een 150-tal parkeerplaatsen voorzien aan het centrum.

De reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten. De gemakkelijkste route volg je via Haachtsebaan – Keerbergsesteenweg – Zoellaan – Stationsstraat/Provinciesteenweg. Volg de signalisatie ter plaatse.

Ben je slecht te been?

Er zijn parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. We voorzien ook voldoende rolstoelen aan de ingang van het vaccinatiecentrum. Onze medewerkers zijn steeds bereid om je verder te helpen.

Geraak je moeilijk tot aan het vaccinatiecentrum? Dan kan je een rit naar het vaccinatiecentrum aanvragen via één van volgende diensten:

  • Niet-rolstoelgebonden vervoer: inwoners van Keerbergen mogen contact opnemen met de Minder Mobielen Centrale (MMC) van Keerbergen via het telefoonnummer 015 50 91 11.
  • Rolstoelgebonden vervoer: hiervoor werden 2 firma's aangesteld die je kan contacteren:
    • Eigen Thuis vzw (DAV) - Schildpadstraat 30, 1850 Grimbergen: 02 270 94 36 - info@dav-grimbergen.net
    • MDF Mobility - Meiselaan 55A, 1880 Kapelle-op-den-Bos: 0477 92 68 08 

De Lijn

Met de Lijnbus 270 Brussel – Haacht – Keerbergen geraak je zonder overstap tot aan het vaccinatiecentrum. Er is een bushalte aan de rotonde op Kampenhout-Sas, op 5 minuten wandelen van het vaccinatiecentrum.

De bus 270 vertrekt elk half uur op het Gemeenteplein richting Brussel. Een rit duurt ongeveer 15 tot 20 min. Omgekeerd is er eveneens elke half uur een bus aan bushalte Kampenhout-Sas.

Beide haltes zijn toegankelijk voor personen met een motorische beperking mits assistentie.

Woon je niet op wandelafstand van het Gemeenteplein? Je kan met Lijnbus 530 (Mechelen – Aarschot) overstappen aan het Gemeenteplein op Lijnbus 270. Lijnbus 530 rijdt zowel in de richting van Mechelen, als in de richting van Aarschot, en dit om het uur.

Meer informatie en je route plannen kan via de website van De Lijn

De werken aan Kampenhout-Sas zijn ondertussen afgerond. Het autoverkeer kan sinds 1 juli opnieuw volledig gebruik maken van de rotondes.