Gemeente Gemeente Keerbergen

Keerbergen Matcht!

Eind april gaat in heel Vlaanderen de Week van de Amateurkunsten van start. Keerbergen blijft niet achter en zet i.s.m. enkele enthousiaste vrijwilligers kunst en cultuur in het spotlicht. Trek eropuit en ontdek de creatieve kant van Keerbergen, gecombineerd met toerisme en een vleugje natuur. Wat valt er te beleven? - Tentoonstelling in GC Den Bussel van 6 mei t.e.m. 9 mei 2017. Naar ...
Eind april gaat in heel Vlaanderen de Week van de Amateurkunsten van start. Keerbergen blijft niet achter en zet i.s.m. enkele enthousiaste vrijwilligers kunst en cultuur in het spotlicht. Trek eropuit en ontdek de creatieve kant van Keerbergen, gecombineerd met toerisme en een vleugje natuur.

Wat valt er te beleven?

- Tentoonstelling in GC Den Bussel van 6 mei t.e.m. 9 mei 2017.
Naar jaarlijkse gewoonte biedt het gemeentebestuur lokale kunstenaars de kans om hun werken tentoon te stellen. Je kan de tentoonstelling vrij bezoeken op:
6&7 mei van 13u tot 18u
8&9 mei van 9u tot 12u en van 14u tot 17u

- Fietstocht langs open kunstateliers op zaterdag 6 en zondag 7 mei. Speciaal voor de Week van de Amateurkunsten werd er een mooie fietsroute in elkaar gestoken die niet alleen leidt langs prachtige natuur, maar die je ook meeneemt langs de ateliers van lokale kunstenaars en de tentoonstelling in GC Den Bussel voor een portie cultuur.
De fietsroutekaartjes zijn verkrijgbaar op zaterdag 6 mei aan het startpunt in GC Den Bussel en op zondag 7 mei aan het startpunt aan de Botermolen, waar die dag de opening van het toeristisch seizoen plaatsvindt. De startpunten en ateliers zijn op beide dagen geopend van 13u tot 18u.

Info

Wanneer

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Gemeentebestuur Keerbergen