Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Escape room (12 - 16 jaar) - GEANNULEERD

We testen de enige echte escaperoom in Keerbergen uit! Zal het lukken om onze planeet van de ondergang te redden? Afspraak in GC Den Bussel, vanwaar we samen te voet naar de escape room trekken.

Het spel: 

Tot oktober 1986 werd in Rusty’s Facility baanbrekend onderzoek verricht naar het buigen van licht. Via een regenboog werden er poorten gecreëerd en reisden de onderzoekers naar andere periodes in de tijd

Maar op 3 oktober 1986 liep het grondig mis. Het onderzoekscentrum verdween samen met zijn onderzoekers van de aardbol en het laatste experiment had grote gevolgen voor het leven op aarde zoals we het toen kenden…

Vandaag is Rusty’s Facility opnieuw opgedoken, diep in de jungle. Het is aan jullie om de machines correct op te starten en terug te keren in de tijd om de regenboog te herstellen. Alleen zo zetten jullie het laatste, mislukte experiment van Rusty’s Facility recht en redden jullie onze planeet van de ondergang.

Deze activiteit vindt plaats op 24 augustus 2023. We spreken af aan GC Den bussel (Haachtsebaan 54) en wandelen van daaruit naar Escape In Time in de Stationsstraat.

Voor wie?

Voor jongeren die geboren zijn in 2007, 2008, 2009 en 2010.

Activiteit: 14u - 16u

Procedure

Je kan online inschrijven voor deze activiteit vanaf 1 maart 2023 om 12u. De plaatsen zijn beperkt!

Wil je gebruik maken van het voordeeltarief of schrijf je liever niet online in? Kom dan langs bij de vrijetijdsbalie in GC Den Bussel. 

Prijs

15 euro

Voordeeltarief: 3 euro

Regelgeving

Annulatievoorwaarden:

Geen terugbetalingen, tenzij bij ziekte gestaafd door een doktersbriefje.