Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Eindejaarsactie

De eindejaarsactie is al jaren een vaste waarde tijdens de kerstmaand december in Keerbergen.

Van 1 tot en met 31 december ontvang je per aankoop bij een deelnemende handels- of horecazaak een lotje met een unieke QR-code. Door met je smartphone deze code te scannen of de code op de €JA-website in te vullen, maak je onder andere kans op kortingen bij jouw favoriete handelaar(s), een gratis schaatsbeurt tijdens Keerbergen Schaatst, een KeerbergenBon of één van de hoofdprijzen uit de prijzenpot.

Per deelnemende handelszaak is er één superlot te winnen. De prijzenpot van 2023 bestond uit twee e-bikes, een gevulde winkelkar en waardebonpakketten met een totale waarde van minimum € 4.000. Deze prachtige prijzen worden tijdens de eindejaarstrekking onder de winnaars van de superloten verdeeld.

Kortom: kerstshoppen in Keerbergen loont!

Meer info vind je ook op de website van het €JA-comité: www.eja-actie.be.

De eindejaarsactie is een organisatie van het Eindejaarsactie-comité (afgekort: €JA-comité) met Dirk Vervloesem (Kapsalon Dirk) als voorzitter, Patrick Jansen (New Optics) als secretaris en Marc Van Avondt (De Kwafeur) als penningmeester. De gemeente Keerbergen ondersteunt en sponsort de actie.

De hoofdprijzen van 2023 werden gesponsord door Fietsen Van der Veken, Wildiers (e)-bikecenter en Proxy Delhaize Keerbergen. Hartelijk dank voor deze steun!