Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

EcoWerf maakt betaling en domiciliëring mogelijk via Doccle

Gepubliceerd op  di 26 nov 2019
Vanaf 10 december 2019 kan je je facturen van EcoWerf connecteren met Doccle én kiezen om te betalen via domiciliëring.

Doccle is een veilig en eenvoudig digitaal archief op het internet, een handige manier om jouw administratie (bv. documenten van je bank, mutualiteit, elektriciteitsleverancier, afvalophaler …) op één plaats te beheren. Doccle werkt als een virtuele brievenbus: je ontvangt documenten (bv. facturen), je kan ze lezen, meteen online betalen én bewaren. Doccle is altijd en overal snel beschikbaar en is bereikbaar zowel via een computer als via de app (iOS en Android). Wens je domiciliëring voor je afrekening van EcoWerf, dan kan dat voortaan via Doccle.

Door deze samenwerking met Doccle kiest EcoWerf voor digitalisering en voor een vlottere, efficiëntere en vooral groenere administratie, zonder papier. Daarnaast blijven de huidige manieren van facturatie (bv. digitale betalingsuitnodiging via Mijn EcoWerf) bestaan.

Ben je nog niet geregistreerd op Doccle, dan wacht je best je eerstvolgende betalingsuitnodiging af. Daarop staan je codes om te connecteren met Doccle. Je kan je codes vanaf 10 december ook opvragen via e-mail aan diftar@ecowerf.be of telefonisch op onze groene lijn 0800/97 0 97, zo kan je al connecteren met Doccle.

Meer informatie vind je op www.ecowerf.be