Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Brainstorm mee voor de Warmste Week

Gepubliceerd op  di 16 apr 2019
Op woensdag 24 april 2019 om 20u in GC Den Bussel start er een brainstormsessie om een "Warmste Week - Keerbergen" actie op poten te zetten.

De week voor kerst wordt traditiegetrouw gekaapt door Studio Brussel met “De warmste week”. Onder het motto ‘iedereen zorgt voor iedereen’ stimuleert de radiozender zijn luisteraars om iets te organiseren voor diverse goede doelen. Elk jaar wordt Vlaanderen overspoeld door ontelbare hartverwarmende initiatieven. De vrijetijdsdienst van Keerbergen engageert zich graag om samen met elke geïnteresseerde een week lang van Keerbergen de warmste gemeente te maken!

Iedereen is welkom tijdens onze brainstorm op woensdag 24 april 2019.

Iedereen?
Ja, iedereen! Student, ouder of senior, alleen of in verenigingsverband, boordevol ideeën of gewoon uit interesse, vastberaden om hieraan deel te nemen of om de sfeer even op te snuiven…

Wat gaan we doen tijdens deze brainstorm? Luisteren naar iedereen die geëngageerd is om een bijdrage te leveren. Op basis van deze verkennende avond gaan we op zoek naar een formule waarin we binnen Keerbergen onze krachten kunnen bundelen om samen een onvergetelijke week op poten te zetten.

Om de gemeente extra te doen bruisen voor de kerstperiode, en natuurlijk een mooie som geld in te zamelen voor één van de goede doelen verbonden aan deze actie.

Hopelijk mogen we jullie op woensdag 24 april 2019 om 20u talrijk ontvangen in GC Den Bussel!