Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Little Babymoon

Bij Little Babymoon staat onze klant centraal!
Daardoor hebben we ook gekozen om enkel op afspraak te werken voorlopig, hierdoor kan ik luisteren naar de behoefte en de wensen van mijn toekomstige klantjes zodat we samen iets leuks kunnen uitwerken.

Wat doen we?
We doen enerzijds maatwerk in bedankjes voor geboorte, doop, lentefeest, communie, huwelijk en verjaardagen.
We hebben een ruim assortiment aan Food en Non-Food Artikelen en leuke verpakkingen!  Personaliseringen met tekst of foto behoort zeker tot de mogelijkheden! We hebben ook een assortiment aan eindejaars bedankjes voor school, Moederdag, Vaderdag etc.

Verder doen we ook maatwerk in snoeptaarten en snoeptraktaties en werken we voornamelijk met Haribo, alsook hebben we een leverancier die ons US specialiteiten kan aanleveren waaronder de Jelly Beans.

Tevens doen we ook Maatwerk in Pampertaarten maar hebben we ook altijd enkele Pampertaarten op stock.

Maar er is meer! We geven ook workshops in Taartdecoratie, Cupcakes, koekjes voor jong en oud. Gewoon lekker freubelen onder vrienden, of misschien een leuk verjaardagsfeestje of vrijgezellen feestje, het kan allemaal! Niet alleen hebben we workshops met suikerpasta, maar hebben we ook workshops om snoeptaartjes te maken of zelfs om te knutselen. Ons knutsel assortiment in workshops gaat van verven, mozaiëkjes, porseleinstiften en decopatchen. Maar is zeker niet het enige. Op jaarlijkse basis passen wij onze ideetjes aan :-) 

En last but not least... Wij zijn de unieke verdeler in Keerbergen van de Dreamline Cava en PlatinVm Cocktails, de welgekende wolkjes cava. Hier zijn we zeer trots op :-) Deze kunnen ook gepersonaliseerd worden. De Cava lijn is in brut en zoet te verkrijgen alsook alcoholvrij om te combineren met Gin of Wodka voor de liefhebbers :-) Wil je jouw feestje speciaal maken, dan mogen deze flessen zeker niet ontbreken!

Bij ons hebben we 1 slogan: Little Gifts from the heart...
Het is mijn passie om elk bedankje te maken op maat van mijn klant.

Adres

Adres
Schrieksebaan 262 B
GSM
0486 85 90 70
E-mail
littlebabymoon@live.com
Website
www.littlebabymoon.com

Contact

Panis Ilona

Openingsuren

Enkel open op afspraak!