Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Studio KAT - In de steiger

Als afsluiter van ieder speeljaar wil KAT een forum geven aan enthousiastelingen die door de toneelmicrobe gebeten worden of het al een hele tijd zijn. Samen gaan ze het podium op voor eenakters, bonte avonden, theatercafés en noem maar op. Ook dit jaar zullen we iets verrassends uit de mouw schudden ! Zoals u in de brochure al kon lezen, gaan we met Opendoek in zee om in het najaar 2018 een ...

Als afsluiter van ieder speeljaar wil KAT een forum geven aan enthousiastelingen die door de toneelmicrobe gebeten worden of het al een hele tijd zijn. Samen gaan ze het podium op voor eenakters, bonte avonden, theatercafés en noem maar op. Ook dit jaar zullen we iets verrassends uit de mouw schudden !
Zoals u in de brochure al kon lezen, gaan we met Opendoek in zee om in het najaar 2018 een cursus improvisatietheater op te starten. Misschien vinden we daar wel een aantal enthousiastelingen om hun opgedane ervaringen om te zetten naar verdere specialisatie en podiumacts.
Zo zullen we iedereen die er wil voor gaan op de planken zetten.
In mei 2018 kwamen er zo 19 acteurs en actrices op het podium, van wie er vier debutant waren! Misschien ben jij een van de volgenden ?
Hou verdere informatie hierover zeker in het oog in de pers en op de sociale media.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Basistarief: 11,00 €; < 12 jaar: 8,00 €; Kassa: 13,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Keerbergse Amateur Toneelkring