Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Cursus improviseren

Of je nu jong bent of wat ouder, man of vrouw, geoefend op de planken of een echte leek, een flapuit of een afwachtertje… Het doet er niet toe. Samen met jou – en hopelijk heel veel anderen – stellen we de podiumzaal van GC Den Bussel voor je open om de planken op te duiken. Samen met professionele improvisatiecoaches van de overkoepelde theaterorganisatie Opendoek, gaan we aan de slag met een ...
Of je nu jong bent of wat ouder, man of vrouw, geoefend op de planken of een echte leek, een flapuit of een afwachtertje… Het doet er niet toe.
Samen met jou – en hopelijk heel veel anderen – stellen we de podiumzaal van GC Den Bussel voor je open om de planken op te duiken.
Samen met professionele improvisatiecoaches van de overkoepelde theaterorganisatie Opendoek, gaan we aan de slag met een cursus die zal eindigen op een toonmoment.
**IMPROVISATIE**
Goesting in theater en een open geest? In deze cursus is iedereen welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €; Opendoek leden -26 jaar: 30,00 €; Opendoek leden +26 jaar: 45,00 €; Niet-opendoek leden -26 jaar: 36,00 €; Niet-opendoek leden +26 jaar: 57,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Keerbergse Amateur Toneelkring