Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Opruimen maakt gelukkig

Door al het overbodige uit je leven te schrappen, creëer je tijd en ruimte voor wat voor jou écht belangrijk is. Annelies Mentink zet je met deze interactieve lezing op weg. 'Ontspullen' lijkt een trend, maar er zit meer achter. Met minimaliseren ga je zelfs nog verder dan het materiële. Het is een proces van zelfbewustwording. Door al het overbodige uit je leven te schrappen, worden je doelen ...
Door al het overbodige uit je leven te schrappen, creëer je tijd en ruimte voor wat voor jou écht belangrijk is. Annelies Mentink zet je met deze interactieve lezing op weg.

'Ontspullen' lijkt een trend, maar er zit meer achter. Met minimaliseren ga je zelfs nog verder dan het materiële. Het is een proces van zelfbewustwording. Door al het overbodige uit je leven te schrappen, worden je doelen en prioriteiten duidelijker. Je creëert tijd én ruimte voor wat voor jou écht belangrijk is. De tijd die je in de plaats krijgt, kan je besteden aan leuke ervaringen met vrienden, kinderen, familie … Resultaat: een huis en een leven met meer rust, minder afleiding, minder opruim, meer en sneller terugvinden. Annelies Mentink zet je met deze interactieve lezing op weg.

Georganiseerd door GC Den Bussel, OOM-coaching

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14.00€;Reductieprijs: 10.00€

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant