Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Van klei tot keramiek - Volzet

In deze cursus ga je samen met ceramiste Myriam Thas van Clay on Wheels aan de slag met het oermateriaal klei. We starten met leuke tapaspotjes met bijhorend schaaltje. Vervolgens komen decoratietechnieken en glazuren aan bod. Holle bollen vormen ten slotte een uitdaging waarin je heel wat creativiteit kwijt kan. Klei is een oermateriaal, verbonden met de natuur. Klei is zacht en aangenaam om ...
In deze cursus ga je samen met ceramiste Myriam Thas van Clay on Wheels aan de slag met het oermateriaal klei. We starten met leuke tapaspotjes met bijhorend schaaltje. Vervolgens komen decoratietechnieken en glazuren aan bod. Holle bollen vormen ten slotte een uitdaging waarin je heel wat creativiteit kwijt kan.

Klei is een oermateriaal, verbonden met de natuur. Klei is zacht en aangenaam om mee te werken. Klei is eenvoud én stimuleert creativiteit. Klei vind je overal maar is overal anders. In deze cursus ga je samen met ceramiste Myriam Thas van Clay on Wheels aan de slag met dit boeiende materiaal. We starten met leuke tapaspotjes met bijhorend schaaltje. Vervolgens komen decoratietechnieken en glazuren aan bod. Holle bollen vormen ten slotte een uitdaging waarin je heel wat creativiteit kwijt kan.

Georganiseerd door Altijd Geslaagd Noord-Dijleland, Clay on Wheels, Gemeente Keerbergen

Info

Wanneer

Prijs

€ 154,00
Basistarief: 154.00€;Reductieprijs: 115.00€

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant