Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Je huis aanpassen aan je oude dag

Pas je woning slim aan aan je (hulp)behoeften om zo lang mogelijk thuis te wonen! In deze cursus krijg je tips, oplossingen en informatie over de diensten/premies waarop je een beroep kan doen. Zo lang mogelijk thuis blijven wonen tijdens je oude dag? Dat kan, in een woning aangepast aan je (hulp)behoeften! Wist je dat ook met kleinere ingrepen het valrisico verkleint en ruimten toegankelijk ...
Pas je woning slim aan aan je (hulp)behoeften om zo lang mogelijk thuis te wonen! In deze cursus krijg je tips, oplossingen en informatie over de diensten/premies waarop je een beroep kan doen.

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen tijdens je oude dag? Dat kan, in een woning aangepast aan je (hulp)behoeften! Wist je dat ook met kleinere ingrepen het valrisico verkleint en ruimten toegankelijk blijven? De veiligheid in en rond de woning is een belangrijk aandachtspunt. Wat kan zoal een probleem vormen? De meest voorkomende 'hindernissen' passeren de revue. Oplossingen worden aangereikt, van kleine hulpmiddelen tot grote veranderingen. Je komt te weten bij welke instanties je een aanpassingspremie kan aanvragen en ook op welke diensten je een beroep kan doen (contactgegevens incluis).

Georganiseerd door Administratieve hoofdzetel CM leuven, Altijd Geslaagd Noord-Dijleland, Gemeente Keerbergen

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9.00€;Reductieprijs: 7.00€

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant