Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Beginners - Theater Malpertuis [ANNULATIE]

De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar 'het andere'. Carvers' kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman ...
De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar 'het andere'.
Carvers' kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman (1993) de bekendste is.
Dat theaterregisseur Piet Arfeuille (Ivanov, GAZ…) en cineaste Nathalie Teirlinck (Le Passé Devant Nous) samen in het universum van Carver duiken, belooft een spannende visuele en theatrale gebeurtenis te worden. Wie destijds hun Yesterday (or how we felt about the rumour) (2011) zag, weet dat ze filmisch theater maken, zonder ook maar één camera te gebruiken.
Een 5-tal kortverhalen worden met elkaar verweven in deze grotezaalvoorstelling waarin ook de cast niet te versmaden is: Ariane Van Vliet* , Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Marlies Bosmans e.a.

*Katelijne Verbeke is omwille van medische redenen vervangen door Ariane Van Vliet (bekend van vele Toneelhuisproducties)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel