Gemeente Gemeente Keerbergen

Sportelen : bewust bewegen

Van bewegen is bekend dat het goed is voor de meeste aspecten van gezondheid. Zonder regelmatig te bewegen worden de gewrichten stijver en pijnlijker, spieren verliezen hun kracht, de boedsomloop vertraagt, het plezier in het leven vermindert. kom kennismaken met enkele langzame Chinese gezondheidsbewegingen. Kom kennismaken met enkele langzame chinese gezondheidsbewegingen. Voor deze ...
Van bewegen is bekend dat het goed is voor de meeste aspecten van gezondheid. Zonder regelmatig te bewegen worden de gewrichten stijver en pijnlijker, spieren verliezen hun kracht, de boedsomloop vertraagt, het plezier in het leven vermindert. kom kennismaken met enkele langzame Chinese gezondheidsbewegingen.

Kom kennismaken met enkele langzame chinese gezondheidsbewegingen. Voor deze oefeningen is geen grote lichamelijke inspanning vereist, terwijl lenigheid, aansterken van de spieren en pezen, ademhaling alsook balans toch snel verbeteren.
De voordelen van deze bewegingen zijn o.a. meer spiersterkte, lenigheid, juiste lichaamshouding, meer gevoel van rust, ...
IEDEREEN kan meedoen.
De lessenreeks zal wekelijks doorgaan telkens van 14.00u - 16.00u in de polyvalente zaal 1 van het gemeentelijk sportcomplex. De eerste les op donderdag 14 eptember is gratis. Men kan nog altijd inspringen tijdens de lessenreeks.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Gemeentelijke sporthal
Putsebaan 103, 3140 Keerbergen

Organisatie

AGB Keerbergen