Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Skywatch-actie Keerbergen 2021

In de aanloop van het WK Wielrennen 2021 zetten het gemeentebestuur en de lokale economieraad de Keerbergse handelaars in de kijker met de SKYWATCH-ACTIE! Van maandag 30 augustus tot en met zondag 19 september 2021 ontvang je per aankoop bij een deelnemende handelaar een wedstrijdticket. Hiermee kan je jouw deelname registreren en maak je kans op een VIP-ticket voor de Skywatch: een 'vlucht' ...
In de aanloop van het WK Wielrennen 2021 zetten het gemeentebestuur en de lokale economieraad de Keerbergse handelaars in de kijker met de SKYWATCH-ACTIE!

Van maandag 30 augustus tot en met zondag 19 september 2021 ontvang je per aankoop bij een deelnemende handelaar een wedstrijdticket. Hiermee kan je jouw deelname registreren en maak je kans op een VIP-ticket voor de Skywatch: een 'vlucht' boven Keerbergen tijdens de passage van de profwielrenners op zondag 26 september. De winnaars genieten van een optimaal uitzicht op het peloton en dit vanop 55 meter boven de grond! Je wordt bovendien als een echte vip verwend, met een hapje en een drankje.

Hoe deelnemen?
1. Ga langs bij jouw favoriete (deelnemende) handelaar en vraag naar jouw wedstrijdticket
2. Scan de QR-code op het ticket/de raamsticker of surf naar www.lekeerbergen.be/Skywatch
3. Registreer jouw inschrijving

Een overzicht van de deelnemende handelaars vind je op: www.keerbergen.be/skywatch en www.lekeerbergen.be/Skywatch.
De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

gemeente Keerbergen
Gemeenteplein 10, 3140 Keerbergen

Organisatie

Gemeentebestuur Keerbergen

Categorie