Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Wit - Sprookjes enzo (2+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... anders, alles wordt… wit! Wit is een ondergesneeuwd sprookje, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven. Lichtspel, live muziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen ...

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... anders, alles wordt… wit!

Wit is een ondergesneeuwd sprookje, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven.

Lichtspel, live muziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen maken van deze voorstelling een feeërieke en zachte theaterreis boordevol verwondering.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel