Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Gratis zoektocht naar de 4 Gouden Asperges van Haacht en Keerbergen

De Gouden Asperge is een online én offline zoektocht voor gezinnen, vrienden, collega's, familieleden of buren. Kortom, voor iedereen die houdt van een goed raadsel en een fijne zoektocht. Gaan jullie met je bubbel mee op zoek naar de vier Gouden Asperges in Haacht en Keerbergen? Vanaf maandag 12 april verschijnt er elke avond om 20.00 uur een raadsel op hetgoudenei.be. Dat kan een droedel, ...

De Gouden Asperge is een online én offline zoektocht voor gezinnen, vrienden, collega's, familieleden of buren. Kortom, voor iedereen die houdt van een goed raadsel en een fijne zoektocht.

Gaan jullie met je bubbel mee op zoek naar de vier Gouden Asperges in Haacht en Keerbergen?

Vanaf maandag 12 april verschijnt er elke avond om 20.00 uur een raadsel op hetgoudenei.be.
Dat kan een droedel, een anagram, een rebus, een QR-code, ... zijn. Op zaterdag en zondag komen er zelfs twee extra raadsels online, één om 20.00 uur en nog één om 20.30 uur.
Ook op maandag 26 april, maandag 10 mei en maandag 24 mei kan je op zoek gaan naar een Gouden Asperge. Ze zitten steeds op een ander plekje in Haacht of Keerbergen verstopt.

Wie de oplossingen van de 9 raadsels samenlegt, weet waar De Gouden Asperge verstopt zit en kan deze opgraven, vangen, vinden, losknippen, ... Alle inwoners kunnen gratis vanuit hun luie zetel raadsels oplossen en meezoeken.

De zoektocht eindigt op het moment dat jij De Gouden Asperge te pakken krijgt. Wanneer je De Gouden Asperge gevonden hebt, maak je een selfie met De Asperge en plaats je die selfie op de Facebookpagina van De Gouden Asperge. Zo weten alle zoekers dat De Gouden Asperge gevonden is.

Elke Gouden Asperge is ook een prijs waard. Onderaan staat een letter H of letter K. Neem contact op met dienst toerisme van gemeente Keerbergen of gemeente Haacht zodra je de Gouden Asperge gevonden hebt en je je selfie postte.

May the force en je speurneus be with you. Succes zoekers en vinders!

#toerisme #wittegoud #asperges #aspergefestival
@toerismeVlaamsBrabant @toerismeHaacht @HetGoudenEi

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Toerisme Keerbergen

Categorie