Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Kindvriendelijke fietsroute die Keerbergen en Haacht verbindt

Met een kindvriendelijke fietstocht verbinden we Keerbergen en Haacht én mikken we op gezinnen en sportievelingen. Deze route loopt gedeeltelijk over het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk en voert je langs onze trekpleisters en lokale aspergetelers. Neem de tijd om te genieten van de streekeigen bezienswaardigheden zoals onder meer de Oude Hansbrug, de Heerlyckheid van Roost, de Heimolen en ...
Met een kindvriendelijke fietstocht verbinden we Keerbergen en Haacht én mikken we op gezinnen en sportievelingen. Deze route loopt gedeeltelijk over het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk en voert je langs onze trekpleisters en lokale aspergetelers.

Neem de tijd om te genieten van de streekeigen bezienswaardigheden zoals onder meer de Oude Hansbrug, de Heerlyckheid van Roost, de Heimolen en de Zandjan. De kinderen kunnen zich ondertussen helemaal uitleven op de vele speelelementen.

Breng zeker ook een bezoekje aan onze lokale telers die het hele seizoen asperges (en andere groenten) recht van het veld aanbieden.

Bij de talrijke horecagelegenheden langs of nabij de route staan het 'Witte Goud' en ander lekkers op het menu. Neem zeker een kijkje op hun website voor de bestel- en reservatiemogelijkheden!

Je kan het fietsplan gratis downloaden via de websites van gemeente Keerbergen en gemeente Haacht. Je kan dit ook gratis afhalen in GC Den Breughel te Haacht of aan het onthaal van het gemeentehuis in Keerbergen. Ook bij de lokale handelaars die deelnemen aan de Witte Goud-actie kan je dit fietsplan terugvinden.

#toerisme #wittegoud #asperges #aspergefestival
@toerismeVlaamsBrabant @toerismeHaacht

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Toerisme Keerbergen