Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

On Ice - Suzanne Grotenhuis/De Nwe Tijd [GEANNULEERD]

In 2012 verraste actrice Suzanne Grotenhuis met het originele en hartverwarmende Zwarte Woud Forever. De voorstelling werd geselecteerd voor Het Theaterfestival 2013 en won de Roel Verniersprijs. Nu is ze terug met de opvolger On Ice, en zet daarmee haar zoektocht voort. Suzanne Grotenhuis neemt je mee naar een ijspiste. Wankel gaat ze op zoek naar zichzelf. Waar moet je zoeken als je dat niet ...
In 2012 verraste actrice Suzanne Grotenhuis met het originele en hartverwarmende Zwarte Woud Forever. De voorstelling werd geselecteerd voor Het Theaterfestival 2013 en won de Roel Verniersprijs. Nu is ze terug met de opvolger On Ice, en zet daarmee haar zoektocht voort.
Suzanne Grotenhuis neemt je mee naar een ijspiste. Wankel gaat ze op zoek naar zichzelf. Waar moet je zoeken als je dat niet meer weet? Kom je jezelf pas echt tegen als je verdwaald bent in de Australische Outback, of op zondagmiddag in de Ikea?

Op een echte ijspiste, brengt Suzanne Grotenhuis een wervelende monoloog over iemand die probeert te begrijpen hoe de dingen in elkaar zitten. Een reconstructie van het leven, vanaf de oerknal tot aan een gebroken hart midden in de woestijn van Australië.

Spel en concept: Suzanne Grotenhuis
Dramaturgie en productie: Selm Wenselaers
Coach: Wim Helsen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel