Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Grootse events, kleine voetafdruk!

Het event van je vereniging op een duurzame manier opzetten? Dat gaat over meer dan herbruikbare bekers! Kris Peeters van Leuvenement organiseert jaarlijks 'Het Groot Verlof' in Leuven en is een krak in duurzaam organiseren. Tijdens deze praktische vorming geeft hij je concrete tips en tricks om de ecologische voetafdruk van je event écht te verkleinen. Het event van je vereniging op een ...
Het event van je vereniging op een duurzame manier opzetten? Dat gaat over meer dan herbruikbare bekers! Kris Peeters van Leuvenement organiseert jaarlijks 'Het Groot Verlof' in Leuven en is een krak in duurzaam organiseren. Tijdens deze praktische vorming geeft hij je concrete tips en tricks om de ecologische voetafdruk van je event écht te verkleinen.

Het event van je vereniging op een duurzame manier opzetten? Dat gaat over meer dan herbruikbare bekers! Kris Peeters van Leuvenement organiseert jaarlijks 'Het Groot Verlof' in Leuven en is een krak in duurzaam organiseren. Tijdens deze praktische vorming geeft hij je concrete tips en tricks om de ecologische voetafdruk van je event écht te verkleinen. We hebben het over promo, bewegwijzering, materialen, voeding, sorteren enz., maar ook over hoe je het publiek sensibiliseert. Je bent welkom met al je plannen en vroegere ervaringen. Kris maakt veel ruimte voor vragen en interactie.

In samenwerking met Cultuurdienst Gemeente Boortmeerbeek, Cultuurdienst Gemeente Keerbergen

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant