Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Fototentoonstelling II - Het Fotogenootschap

Hartelijk welkom op de 2e tentoonstelling van Het Fotogenootschap, een realisatie van een groepje vrienden, gepassioneerd door fotografie. We noemen onszelf “Het Fotogenootschap”, niet door een gebrek aan inspiratie ;-), maar omdat de vlag de lading hier heel goed dekt: door mekaar te stimuleren nog meer te genieten van fotografie en dit in een gemoedelijke, ongebonden sfeer. Stimuleren ...
Hartelijk welkom op de 2e tentoonstelling van Het Fotogenootschap, een realisatie van een groepje vrienden, gepassioneerd door fotografie.
We noemen onszelf “Het Fotogenootschap”, niet door een gebrek aan inspiratie ;-), maar omdat de vlag de lading hier heel goed dekt: door mekaar te stimuleren nog meer te genieten van fotografie en dit in een gemoedelijke, ongebonden sfeer. Stimuleren betekent voor ons: door samen te fotograferen, samen te kijken en elkaars selecties te beoordelen, mekaar helpen betere fotografen te worden en dit op een actieve manier door onszelf opdrachten te geven of samen uitstappen te maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Het Fotogenootschap