Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Ontbijtbuffet met DOMINIQUE KERREMANS - MERCYSHIPS

DOMINIQUE KERREMANS is gastspreker bij een ontbijtlezing op 24 november 2019 Zij is oogarts en vrijwilliger bij het project MERCY SHIPS Mercy Ships is een internationale liefdadigheidsorganisatie die hoop en genezing brengt aan de allerarmsten die geen toegang hebben tot gezondheidszorg. Om dit waar te maken zet Mercy Ships ziekenhuisschepen in. Hulpverlening is gratis en focust op volgende ...
DOMINIQUE KERREMANS is gastspreker bij een ontbijtlezing op 24 november 2019
Zij is oogarts en vrijwilliger bij het project MERCY SHIPS
Mercy Ships is een internationale liefdadigheidsorganisatie die hoop en genezing brengt aan de allerarmsten die geen toegang hebben tot gezondheidszorg. Om dit waar te maken zet Mercy Ships ziekenhuisschepen in.
Hulpverlening is gratis en focust op volgende chirurgische specialisaties: tumoren verwijderen, orthopedie, reconstructieve plastische chirurgie, cataract en fisteloperaties. Zieke mensen krijgen een nieuwe toekomst of worden niet langer uitgesloten van hun gemeenschap.

Aan boord van de Africa Mercy werken meer dan 400 fantastische vrijwilligers die eersteklas medische hulp verlenen: dokters, verpleegkundigen, ingenieurs, landbouwers, bouwvakkers en nog veel meer.

Mercy Ships voerde al 82 000 levensveranderende operaties uit, gaf een vorming aan
198 000 lokale gezondheidswerkers en voltooide 1 100 infrastructuur- en landbouwprojecten sinds haar ontstaan.

Door uw aanwezigheid op deze ontbijtlezing steunt u ook het project MERCY SHIPS

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Parochiezaal Berk en Brem
Sint-Michielsstraat, 3140 Keerbergen

Organisatie

Davidsfonds Keerbergen