Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Huisvrouwmonologen met Myriam Bronzwaar, Tina Maerevoet en Els Béatse

Huisvrouwmonologen is briljante komedie over relaties, seks, de was, vreemdgaan, bedden verschonen, smetvrees en andere al dan niet herkenbare 'huisvrouw-situaties'. De huisvrouwmonologen biedt de toeschouwers een herkenbare blik op huishoudelijke problemen. Elk van ons zal zich in sommige situaties herkennen, die op een briljante wijze gebracht worden door de drie actrices. In de herkenbare ...
Huisvrouwmonologen is briljante komedie over relaties, seks, de was, vreemdgaan, bedden verschonen, smetvrees en andere al dan niet herkenbare 'huisvrouw-situaties'.
De huisvrouwmonologen biedt de toeschouwers een herkenbare blik op huishoudelijke problemen. Elk van ons zal zich in sommige situaties herkennen, die op een briljante wijze gebracht worden door de drie actrices. In de herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van Elise, Martje en Saskia, drie totaal verschillende vrouwen. Volgens hen “bestaat Dé Huisvrouw niet meer en wat er nog van over is noemt zich thuismoeder, zorgmoeder of zelfs SHM (Stay at Home Mum)”. De drie vrouwen staan op een kruispunt van hun leven. Maar hoe verschillend ook, het gevolg ervan is voor alle drie dat ze gedwongen worden om na te denken over het huishouden en het leven dat ze leiden of lijden. De drie dames gaan op zoek naar een beetje orde in de chaos van hun huishouden en ze geven tevens een overzicht van het begrip 'huisvrouw' door de jaren heen. Niet te missen!

De vermelde prijzen zijn de prijzen aan de kassa. De voorverkoop is telkens 2 euro minder. In de prijzen zitten ook steeds een gratis drankje naar keuze en een deelname aan een tombola met diverse prijzenpakketten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; Leden lidorganisaties deMens.nu: 13,00 €; Niet-leden: 14,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Vrijzinnige Vrouwen Tremelo-Keerbergen