Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

NIEUW: 'Yoga voor een gezonde rug'

Heb je vaak last van nek en rugpijn? Heb je last van stress en voel je je vaak moe? Een gebrek aan een goede houding, vaak als gevolg van een zittende levensstijl, stress en herhaalde bewegingen, resulteert in stijfheid en pijn in de rug, nek, schouders, armen, heupen of benen. Veel mensen krijgen dan last van chronische pijn in de onderrug en nek of van chronische vermoeidheid of hoofdpijn. ...
Heb je vaak last van nek en rugpijn? Heb je last van stress en voel je je vaak moe?

Een gebrek aan een goede houding, vaak als gevolg van een zittende levensstijl, stress en herhaalde bewegingen, resulteert in stijfheid en pijn in de rug, nek, schouders, armen, heupen of benen. Veel mensen krijgen dan last van chronische pijn in de onderrug en nek of van chronische vermoeidheid of hoofdpijn.
De Backmitra®? kan ervoor zorgen dat de wervelkolom zijn spanning kan loslaten, alsook verandert en verbetert het de structuur van de wervelkolom.
Tijdens deze lessen gaan we gerichte oefeningen doen met de Backmitra zodat spanningsvermoeidheid en nekpijn verbeteren. We geven door druk op de middenrug ruimte aan de voorzijde van het lichaam, de borst kan zich daardoor meer openen en ontspannen en stress kan losgelaten worden alsook leert de onderrug zich te ontspannen en verlengen waardoor pijn kan opgelost worden.

Wanneer:
elke maandag vanaf 2 september van 20.45 - 21.45 uur
en
elke woensdag vanaf 4 september van 10.45-11.45 uur


Waar:
Pura Vida Yoga, Duivebergen 2A, Keerbergen
Prijs: 1 credit van je beurtenkaart of per les
Credits kan je aankopen via: https://puravida.virtuagym.com/webshop

Docente: Katrien (gecertificeerd Backmitra®?docent)
Maximum 20 deelnemers per les!

Aangeraden is om dagelijks 10 à 15 minuten te oefenen om klachten te verbeteren. Een Backmitra kan bij ons aangekocht worden aan 30€/stuk. Tijdens de wekelijkse lessen kan je er gewoon eentje van ons gebruiken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; 10 beurtenkaart: 120,00 €; 20 beurtenkaart: 200,00 €

Waar

Pura Vida Yoga
Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen

Organisatie

Pura Vida Yoga