Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

De Roovers - Melancholia - “Ivanov is dood! Leve Ivanov!”

Ivanov is ten einde raad. Zijn zaken gaan slecht en zijn vrouw ligt op sterven. Hij geeft op. Hij isoleert zich van alles en iedereen, laat zijn doodzieke vrouw aan haar lot over en brengt zijn avonden door bij zijn oude vriend Lebjedev. Diens dochter Sasja wordt stapelverliefd op de antiheld. Dit meisje met haar ontwapenend enthousiasme zou Ivanov een uitweg kunnen bieden. Is er verzet ...

Ivanov is ten einde raad. Zijn zaken gaan slecht en zijn vrouw ligt op sterven. Hij geeft op. Hij isoleert zich van alles en iedereen, laat zijn doodzieke vrouw aan haar lot over en brengt zijn avonden door bij zijn oude vriend Lebjedev. Diens dochter Sasja wordt stapelverliefd op de antiheld. Dit meisje met haar ontwapenend enthousiasme zou Ivanov een uitweg kunnen bieden. Is er verzet mogelijk tegen het onontkoombare?

“Ondanks duidelijke successen hebben veel mensen het gevoel dat ze falen. Nooit zijn we mooi en succesvol genoeg, nooit in vergelijking met de ander als concurrent, maar ook met de ander die je zelf bent. Een race tegen je eigen schaduw kan je niet winnen.” (P. Verhaeghe)

De Roovers maken een eigen versie geïnspireerd op deze klassieker van Tsjechov; een vrolijke voorstelling over grote droefenis en de ratrace van de hedendaagse samenleving.

Spel en concept: Robby Cleiren, Sara De Bosschere, Luc Nuyens, Sofie Sente, Timo Sterckx, Vincent Van Sande, e.a.
Scenografie: Stef Stessel
Kostuums: Pynoo
Lichtontwerp & techniek: Bert Vermeulen
Een productie van: de Roovers spelen vzw
www.deroovers.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel