Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Steven Van Herreweghe - De droom van Philo

Het onwaarschijnlijke maar waar gebeurde verhaal van televisie Steven is zot van TV. Van kindsbeen af is hij compleet verwonderd en betoverd door haar magie. In De Droom van Philo brengt hij het bewogen verhaal van televisie, haar makers en haar kijkers. Hoe TV mensen heeft doen vliegen of hun leven compleet heeft verwoest. Het wordt een rollercoaster van verhalen en fragmenten waarin Steven ...

Het onwaarschijnlijke maar waar gebeurde verhaal van televisie

Steven is zot van TV. Van kindsbeen af is hij compleet verwonderd en betoverd door haar magie. In De Droom van Philo brengt hij het bewogen verhaal van televisie, haar makers en haar kijkers. Hoe TV mensen heeft doen vliegen of hun leven compleet heeft verwoest. Het wordt een rollercoaster van verhalen en fragmenten waarin Steven de strafste en meest onthutsende TVgebeurtenissen wereldwijd tegen het licht houdt.

Bereid je voor op zingende politieagenten, Britse naakte kindervrienden, Duitse Tiroler-tongen en Japanse schoen-eters. Waarom zat een vrouw in Kroatië 42 jaar na haar dood nog steeds voor haar TV? Waarom hielp televisie het meest vredelievende land om zeep? En hoe komt het dat de nazi's het allereerste TV-station ter wereld uitbouwden?

De Droom van Philo, een ontroerende, soms pakkende, maar vooral geestige en warme theatershow waarin Steven Van Herreweghe zijn grote liefde voor TV eindelijk combineert met zijn eerste liefde: het theater.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel