Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Vaarwel - Malou Van Sluis (2+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een groot leeg strand, een zee die golft en klotst. De wind waait de mensenstemmen weg. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. VaarWel!

 

Een beeldende muziektheatervoorstelling naar het prentenboek 'De kleine walvis' van Benji Davies. Een fantasierijke voorstelling over verlangens en missen, over vrienden vinden en afscheid nemen.

 

“In VaarWel leidt de eenzaamheid van het wachten tot een muzikaal, kleurrijk en fantasievol onderwateravontuur dat jong en oud veertig minuten lang op het puntje van hun stoel laat balanceren.” (***** De Theaterkrant)

 

Wist je dat elke familievoorstelling in GC Den Bussel een beleving is voor kinderen en hun gezelschap? Voor en na onze voorstellingen openen we immers niet alleen onze cafetaria, maar ook onze kinderhoek boordevol spelletjes, strips en ander speelgoed. Zo kunnen mama en papa gezellig bijkletsen met familie en vrienden terwijl de kids plezier maken of smullen van onze lekkere versgebakken pannenkoeken!

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

GC Den Bussel