Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Keerbergen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Neem deel aan onze zomerse zoektocht van “Schatten van Vlieg” in de bib! Met als thema “Proef jij wat ik proef?” staan er enkele opdrachtjes klaar en is er een schatkist verstopt die een smaakboekje en een coole, lekkere verrassing bevat voor elk deelnemend kind van 6 tot 12 jaar. Breng een familielid of speelkameraad mee voor een leuk kwartiertje ontdekken. Kers op de taart? Het is volledig ...
Neem deel aan onze zomerse zoektocht van “Schatten van Vlieg” in de bib! Met als thema “Proef jij wat ik proef?” staan er enkele opdrachtjes klaar en is er een schatkist verstopt die een smaakboekje en een coole, lekkere verrassing bevat voor elk deelnemend kind van 6 tot 12 jaar. Breng een familielid of speelkameraad mee voor een leuk kwartiertje ontdekken. Kers op de taart? Het is volledig gratis. Smaakt dit naar meer? Kijk dan voor meer info en andere zoektochten in de buurt op www.schattenvanvlieg.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Bibliotheek Keerbergen

Categorie