Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Speelpleinwerking 't Ravotterke Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De zomervakantie betekent voor het speelplein maar één ding: spelen, spelen en nog eens spelen! En omdat spelen natuurlijk véél leuker is als je 't met je vriendjes en vriendinnetjes kan doen, organiseert een team gemotiveerde animatoren een spetterende speelpleinwerking boordevol activiteiten voor kinderen. Op het programma staan tal van bos- en pleinspelen, schattentochten, ...

De zomervakantie betekent voor het speelplein maar één ding: spelen, spelen en nog eens spelen! En omdat spelen natuurlijk véél leuker is als je 't met je vriendjes en vriendinnetjes kan doen, organiseert een team gemotiveerde animatoren een spetterende speelpleinwerking boordevol activiteiten voor kinderen. Op het programma staan tal van bos- en pleinspelen, schattentochten, knutselnamiddagen, enzovoort. Bovendien gaat de hele bende elke woensdag op uitstap en vinden er op dinsdag- en vrijdagnamiddag keuze-activiteiten plaats. Oneindig veel speelplezier dus!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Basistarief: 7,50 €

Waar

Scoutslokalen
Eekhoorndreef 9, 3140 Keerbergen

Organisatie

Gemeentebestuur Keerbergen

Categorie