Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Tienerwerking 't Ravotterke Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Speciaal voor tieners die het vierde leerjaar al achter de rug hebben, maar het tweede middelbaar nog niet gepasseerd zijn, organiseren we de tienerwerking. Een team van enthousiaste animatoren stippelt een boeiend programma op maat uit dat niet alleen een hele hoop spetterende activiteiten bevat, maar waar ook plaats is voor eigen inbreng en creativiteit. Op maandag en woensdag kunnen de ...
Speciaal voor tieners die het vierde leerjaar al achter de rug hebben, maar het tweede middelbaar nog niet gepasseerd zijn, organiseren we de tienerwerking. Een team van enthousiaste animatoren stippelt een boeiend programma op maat uit dat niet alleen een hele hoop spetterende activiteiten bevat, maar waar ook plaats is voor eigen inbreng en creativiteit.

Op maandag en woensdag kunnen de tieners kiezen of ze meedoen met de activiteiten van het speelplein of deelnemen aan de uitstappen van de SWAP (11 – 16 jaar). Op dinsdag- en vrijdagnamiddag voorzien de animatoren een heleboel keuze-activiteiten. Tijdens de rest van de week voorzien ze een variatie van bos- en pleinspelen, kook- en knutselactiviteiten, enzovoort. Wat ze uiteindelijk precies gaan doen? Dat beslissen de tieners uiteindelijk lekker zelf!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Basistarief: 7,50 €

Waar

Scoutslokalen
Eekhoorndreef 9, 3140 Keerbergen

Organisatie

Gemeentebestuur Keerbergen

Categorie