Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

SWAP - Uitstap: 'Lasergame & bowling' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een lasergame in Keerbergen? Die moéten we uitproberen! Strijd in verduisterde speelruimtes met barricades, hindernissen en een doolhof van gangen tegen je vrienden. Laat je niet afleiden door rook-, licht- of geluidseffecten, want voor je 't weet ben je geraakt door een vijandige laserstraal. Na dit spannend avontuur kan je bekomen tijdens een spelletje bowling. * Tieners die in de voormiddag ...
Een lasergame in Keerbergen? Die moéten we uitproberen! Strijd in verduisterde speelruimtes met barricades, hindernissen en een doolhof van gangen tegen je vrienden. Laat je niet afleiden door rook-, licht- of geluidseffecten, want voor je 't weet ben je geraakt door een vijandige laserstraal. Na dit spannend avontuur kan je bekomen tijdens een spelletje bowling.

* Tieners die in de voormiddag deelnemen aan de tienerwerking, fietsen in groep naar Berkerijs. Breng in dat geval dus zeker een fiets mee!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

Bowling Berkerijs
Putsebaan 198, 3140 Keerbergen

Organisatie

Gemeentebestuur Keerbergen
  • Bowling (Shutterstock) ©Shutterstock