Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

SWAP - Workshop: 'Virtual Reality Gaming' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Bril op, andere wereld aan. Met Virtual Reality Gaming waan je je even in een andere realiteit. Lachen en gieren terwijl je vrienden denken dan ze in een oerwoud staan of zich op het randje van een afgrond begeven. Via de schermen kan je mee volgen wat ze uitsteken in deze virtuele werelden. En natuurlijk test je die games ook zelf uit! * Tieners die in de voormiddag deelnemen aan de ...
Bril op, andere wereld aan. Met Virtual Reality Gaming waan je je even in een andere realiteit. Lachen en gieren terwijl je vrienden denken dan ze in een oerwoud staan of zich op het randje van een afgrond begeven. Via de schermen kan je mee volgen wat ze uitsteken in deze virtuele werelden. En natuurlijk test je die games ook zelf uit!

* Tieners die in de voormiddag deelnemen aan de tienerwerking, fietsen in groep naar GC Den Bussel. Breng in dat geval dus zeker een fiets mee!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Gemeentebestuur Keerbergen