Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

OUDER/KIND YOGA 'OP REIS' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

(Kinder)yoga draait niet alleen om om ter diepst dubbel te vouwen, onmogelijke poses lang aan te houden en om ter langst op één been staan zonder om te vallen. Nee hoor...integendeel, door Yoga leren we spelenderwijs mentale rust vinden via meditatie oefeningen, ademspelletjes, massageopdrachtjes bij mekaar, fysieke yogahoudingen met, op en onder mekaar en gewoon rustig ontspannen tijdens een ...
(Kinder)yoga draait niet alleen om om ter diepst dubbel te vouwen, onmogelijke poses lang aan te houden en om ter langst op één been staan zonder om te vallen.
Nee hoor...integendeel, door Yoga leren we spelenderwijs mentale rust vinden via meditatie oefeningen, ademspelletjes, massageopdrachtjes bij mekaar, fysieke yogahoudingen met, op en onder mekaar en gewoon rustig ontspannen tijdens een visualisatieverhaal... dat is Yoga.
Tijdens deze lessen ga je als ouder mee met je kind op yoga avontuur en laat je ook zelf je innerlijke kind weer naar boven komen.

Thema: 'Op reis' ??

Datum:
zondag 2/6/2019
uur: 13u00-14u00
Prijs: €20 (max 1 ouder met 1 kind)
Leeftijd: 4-10 jaar

Betalen kan via 2 groepslescredits of 20€ cash ter plaatse.
? Ben je al klant en beschik je reeds over groepslescredits dan schrijf je je rechtstreeks in via het rooster: https://puravida.virtuagym.com/classes
? Nog geen klant stuur dan een mailtje naar katrien@puravidakeerbergen.be, dan reserveren wij een plaatsje voor jullie in deze les.

Let op! Beperkte plaatsen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Pura Vida Yoga
Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen