Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Proeven van improvisatietheater - Geannuleerd

Theater vanuit het niets. Iedereen kan het! Samen en ter plekke verhalen verzinnen, oren en ogen openzetten, meewerken aan spelideeën van je medespelers en daarop verder bouwen. Je leert en traint het tijdens deze cursus. Smile, you're on stage! Theater vanuit het niets. Iedereen kan het! Je leert in deze cursus om samen en ter plekke verhalen te verzinnen. Je traint jezelf om oren en ogen ...
Theater vanuit het niets. Iedereen kan het! Samen en ter plekke verhalen verzinnen, oren en ogen openzetten, meewerken aan spelideeën van je medespelers en daarop verder bouwen. Je leert en traint het tijdens deze cursus. Smile, you're on stage!

Theater vanuit het niets. Iedereen kan het! Je leert in deze cursus om samen en ter plekke verhalen te verzinnen. Je traint jezelf om oren en ogen open te zetten, mee te werken aan spelideeën van je medespelers en daarop verder te bouwen. Je hoeft niet grappig of rad-van-tong te zijn, het samenspel is veel belangrijker. Voel wat het betekent voor jezelf om acteur, verhaalschrijver en regisseur tegelijkertijd te zijn. Smile, you're on stage!

In samenwerking met Cultuurdienst Gemeente Keerbergen, Improfiel vzw

Info

Wanneer

Prijs

€ 32,00
Basistarief: 32.00€;Reductieprijs: 24.00€

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant