Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Smiks-café voor oud-leerlingen

Elk jaar organiseren wij voor onze oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten een café-moment waar bijpraten met een glaasje en een hapje vanzelfsprekend is. Op vrijdag 26 april 2019 nodigen wij jou van harte uit in de polyvalente zaal van Smiks voor ons jaarlijks SMIKS-café. Gezellig bijpraten met medeleerlingen en leerkrachten, rondneuzen in de oude en de vernieuwde klaslokalen en genietend van ...
Elk jaar organiseren wij voor onze oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten een café-moment waar bijpraten met een glaasje en een hapje vanzelfsprekend is.

Op vrijdag 26 april 2019 nodigen wij jou van harte uit in de polyvalente zaal van Smiks voor ons jaarlijks SMIKS-café. Gezellig bijpraten met medeleerlingen en leerkrachten, rondneuzen in de oude en de vernieuwde klaslokalen en genietend van een hapje en een drankje.

Dit jaar bieden wij de mogelijkheid om het SMIKS-café goed in te zetten met een overheerlijke maaltijd. De foodtruck Wrap 'n Roll komt ons café voorzien van heerlijke gegrilde wraps met een lekkere, huisbereide vulling naar keuze.

Al onze oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten zijn van harte welkom! Wij vragen wel om, indien mogelijk in te schrijven. Inschrijven voor de foodtruck is wel verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sint-Michielsinstituut
Tremelobaan 4, 3140 Keerbergen