Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Atletiek (2010-2012) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Nafi Thiam, de broers Borlée en Thomas Van Der Plaetsen, onze nationale atletiekhelden! Wie weet ben jij wel het volgende atletiektalent. Kom naar de Sportweek Atletiek en kom erachter! € 15/dag Om 9u30 beginnen de eerste sportactiviteiten. Vanaf 9u kan u uw kind aanmelden in de sporthal. Er is ook opvang voorzien vanaf 8u. Om 16u eindigen de sportactiviteiten en is er opvang voorzien tot 17u. ...

Nafi Thiam, de broers Borlée en Thomas Van Der Plaetsen, onze nationale atletiekhelden! Wie weet ben jij wel het volgende atletiektalent. Kom naar de Sportweek Atletiek en kom erachter! € 15/dag

Om 9u30 beginnen de eerste sportactiviteiten. Vanaf 9u kan u uw kind aanmelden in de sporthal. Er is ook opvang voorzien vanaf 8u. Om 16u eindigen de sportactiviteiten en is er opvang voorzien tot 17u. Vanaf dit jaar is de combinatie met opvang in BKO Zandjanneke niet meer mogelijk.

De activiteiten gaan allemaal binnen in het sportcomplex door. Gelieve sportschoenen mee te brengen met een witte zool waar niet mee buiten wordt gespeeld. Indien het schoeisel niet in orde is, zal uw kind op zijn kousen moeten sporten.

Uitschrijven is mogelijk tot twee weken op voorhand, dan betaalt u enkel 5 euro administratiekosten. Minder dan twee weken op voorhand of niet opdagen resulteert in het betalen van het volledige bedrag. Uitgezonderd bij ziektegevallen op vertoon van een doktersbriefje.

Voor meer informatie of vragen kan u mailen naar sport@keerbergen.be of bellen naar 015 50 90 73.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Gemeentelijke sporthal
Putsebaan 103, 3140 Keerbergen

Organisatie

Sportdienst Keerbergen