Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Paaszoektocht Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met je (klein)kinderen te doen tijdens de paasvakantie? Neem dan deel aan de paaszoektocht in de bib! Dat is een gratis zoektocht voor kinderen van 2 tot 12 jaar waarbij ze aan de hand van kleine opdrachtjes op zoek moeten naar materiaal om een groot paasei te versieren. Elk deelnemertje ontvangt bij het inleveren van zo'n versierd paasei een zakje ...

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met je (klein)kinderen te doen tijdens de paasvakantie? Neem dan deel aan de paaszoektocht in de bib!
Dat is een gratis zoektocht voor kinderen van 2 tot 12 jaar waarbij ze aan de hand van kleine opdrachtjes op zoek moeten naar materiaal om een groot paasei te versieren. Elk deelnemertje ontvangt bij het inleveren van zo'n versierd paasei een zakje met echte, chocolade paaseieren. Na de paasvakantie kiest de jury de twee mooiste werkjes uit. Die winnaars krijgen nog een extra beloning!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Gemeentebestuur Keerbergen

Categorie